Cserép számító és tervező programok

Építkezésnél vagy felújításnál nagyon hasznos kiindulópontot, segítséget nyújtanak az alábbi cserépmennyiség számító programok, melyek segítségével könnyen meghatározható a szükséges mennyiség és kiegészítő elemek száma, valamint a költségek is jól kalkulálhatók.

 

1. Tondach cserepező program

Tondach cserepező program

A cserepező programmal a Tondach termékeivel öltöztethetünk fel pár kiválasztott házat, majd a homlokzatszínezéssel is játszhatunk.

Ha minden jellemzőt kiválasztott, nyomja meg az 1. ház helye gombot, majd kattintson a megjelenő kis képre, hogy nagyban is megnézhesse a képet. A homlokzat színei csak ezután lesznek láthatók.

Online program, nem kell telepítés! A program használatához az Internet Explorer böngészőt javasoljuk.

http://www.tondach.hu/cserepezo.htm

 

2. Tondach cserépmennyiség számító program

Tondach cserépmennyiség számító program A Tondach cserép számító programjával a szükséges cserépmennyiséget számíthatjuk ki.

Először válasszon tetőformát, majd adja meg a geometriai méreteit a tetőnek és a választott cserepet, és a program kiszámolja, hogy az alapcserépből, valamint a kiegészítő elemekből mennyi szükséges a tetőre.

Online program, nem kell telepítés! A program használatához az Internet Explorer böngészőt javasoljuk.

http://www.tondach.hu/csmennyiseg.htm

 

3. Mediterrán cserép tervező program

Mediterrán cserép program A Mediterrán cserép programmal a bóly Mediterrán cserepek mennyiségét számíthatjuk ki. Itt is választhatunk többféle tetőtípus közül, majd a tető szélességének, hosszúságának és ereszkinyúlásának megadása után felrakhatjuk a tetőre a kiegészítőket (tetőablak, kémény), és választhatunk cserép kiegészítőketl. Ezután lehetőség van a felületek szinezésére.

A programban a kész házat lehet forgatni, kicsinyíteni, nagyítani, a képet a méretekkel együtt kimenteni, kinyomtatni.

Online program, nem kell telepítés, és engedélyezni kell a felugró ablakokat! Ha a linkről nem sikerül megnyitni az oldalt, akkor a Mediterrán cserép főoldalán válassza ki a kívánt cserép típust, majd kattintson a cserepező menüpontra.

Mediterrán családi ház mediterrán cseréppel

A programban lehetőség van pár mintaház közül is választani, melyeket a tetszőleges cseréppel ruházhatunk fel.

http://www.mediterran.hu/szakembereknek/cserepezo-program

 

 

 

 

 

4. Bramac cserép költségvetés készítő program

Bramac cserép anyagmennyiség számítás

A Bramac anyagmennyiség és költség számító programjában megadhatjuk, hogy a tervezett tetőnek milyen a típusa (félnyereg tető, kontyolt tető, nyeregtető), valamint meg kell adnunk a tető hajlásszögét, a tető hosszát és a tető szélességét. A program ezen adatok alapján kiszámolja a tető felület nagyságát, és kétfajta tetőre megad egy árat.

http://www.bramac.hu/epitkezok-reszere/szamitogepes-tervszamolas.html