Naptárkészítő program, naptár program

Ebben az összeállításban ingyenes, online naptárkészítő programokat mutatjuk be. Ezek többnyire egyszerűbb tudásúak, viszont a használatuk nagyon gyors. A bemutatott naptár programok többsége internetes változat, mellyel kinyomtatható naptárt készíthetünk, de van köztük letölthető, illetve van egy igazán online, ami teljesen elektronikus naptár.


Éves naptár készítő program

Ingyenes Naptár készítés - My Free Calendar Maker

Napi naptárwww.myfreecalendarmaker.com

Ez egy tényleg nagyon egyszerű naptár készítő program. 4 féle típusból választhatunk: éves naptár, havi naptár, heti naptár és napi naptár. Bármelyiket választjuk, egyszerre csak egy dátumot választhatunk ki, tehát az éves naptár megy a leggyorsabban, a havi naptár 12 lépésből áll, a heti 52-ből. Tehát napi naptárt csak akkor érdemes ezzel csinálni, ha egy-egy napra van szükségünk egy nagyméretű, jó beosztású naptárra.

A kezelése nagyon egyszerű, választunk a rádiógombok közül típust, beállítjuk a dátumot, majd a "Get My Free Printable Calendar" gombra kattintunk. Ezután egy reklám képernyő jön be, ahol a legalsó linkre kattintva eljutunk a pdf formátumú naptárunkhoz.

Éves fotós naptár készítő program

Fotós naptár készítőwww.yearlycalendarmaker.net

Ennél a programnál nem kell semmit trükközni, a beállítások után azonnal megkapjuk a kész naptárat pdf formátumban. Választhatunk 4 féle elrendezési mód közül, valamint betűtípust, feliratot, és természetesen feltölthetjük a saját fotónkat. Egyetlen szépséghibája, hogy mivel nem magyar program angolul jelennek meg a hónapok, és természetesen a kép alján van a honlap linkje is, ami nem feltétlenül rossz, hiszen ha jövőre is akarunk ilyen naptárt csinálni, könnyen megtaláljuk a honlap címét.

Nyomtatható naptár készítő

www.printablecalendar.ca

Ez a Kanadai program több féle naptár sablont ajánl fel a készítéshez. Itt már választhatunk többféle méret és nyelv közül (a magyar nincs közte). Az elkészült naptár csak az e-mail címünk megadásával érhető el.

TKexe - Magyar nyelvű képes naptár program (tipp!)

A legvégére maradt a jelenlegi összeállításunk legjobb darabja, egy német fejlesztésű fotó-naptár készítő program. Ez a program nem online verzió, hanem letölthető! És még egy különlegesség, hogy a program magyar nyelvű!

Fotós naptár program

A program nem csak magyar kezelő felületű, de még a naptár is magyar nyelvű lesz. A kezelése egyszerű, húzd és vidd, illetve dupla kattintással szerkeszthető minden. Egyetlen hátránya talán, hogy a nevéhez méltóan tényleg képes naptárakra specializált, tehát határidő napló készítésre nem alkalmas. Viszont amit hátránya az az előnye is, mert készíthető vele kifejezetten fotó bemutató is naptár nélkül :)

A letölthető naptár program megtalálható a fejlesztő honlapján >>

Google naptár (online naptár)

www.google.com/calendar/

A google naptár programja merőben különbözik az előzőektől, ugyanis itt nem egy kinyomtatható naptárt kapunk, hanem egy valódi online naptárt. Ez a naptár akkor lehet igazán segítségünkre, ha sokat dolgozunk a számítógéppel.

Naptármegosztás: Létrehozhat egy naptárt a vállalati csapat részére, és megoszthatja a csapattagokkal. (Partnere soha többé nem fog elfeledkezni az edzésről.) Naptárát megoszthatja barátaival és családtagjaival, így egymás mellett követhetik a másik időbeosztását.

Meghívók: Az eseményekre meghívókat hozhat létre, elküldheti barátainak, továbbá nyomon követheti a meghívottak válaszait és megjegyzéseit, mindezt egy helyen. Barátai akár anélkül is megkaphatják a meghívásokat, és válaszolhatnak is rájuk, hogy ők maguk használnának Google Naptárt.

Keresés: Megkeresheti Kisék kerti partijának dátumát (annyi bizonyos, hogy valamikor a nyáron volt). Esetleg nyilvános naptárakban kereshet érdeklődésének megfelelő eseményeket, és felveheti őket saját naptárába.

Mobilhozzáférés: Mobiltelefonjára kérheti az eseményekkel kapcsolatos emlékeztetőket és értesítéseket.

Letölthető, kinyomtatható egyszerű naptár

A www.lakas1x1.hu oldalról le is tölthetünk pár ingyenes naptárt, amit egyszerűen csak ki kell nyomtatni. Ingyenes letölthető naptár >>

letölthető  naptár


Google naptár