Naptár készítés

Az alábbiakban olyan magyar nyelvű letölthető naptár készítő programokat mutatunk be, mellyel egyedi fényképes naptárakat készíthetünk otthon, akár karácsonyi ajándékba is, majd az elkészítés után menthetjük, kinyomtathatjuk vagy akár egy stúdióban is kinyomtattathatjuk profi minőségben.


naptár készítés

1. Magyar nyelvű naptár készítő programok

Az első a sorban, a már bemutatott TKEXE naptár készítő szoftver. A program és az elkészíthető naptár is magyar nyelvű.

tk exe naptár program

A programban a fenti képen látható típusokból választhatunk. Készíthető havi naptár, születésnap naptár (itt nem adjuk meg az évet, nincs a naptári napokhoz hozzárendelve a hét napjai), évenkénti naptár, ahol 12 hónap van egy lapon, és egy érdekesség: heti naptár.

A programban minden állítható, csak kattintsunk duplán a kiválasztott elemre (háttérszínek, betűtípusok stb...) A képek húzd és vidd módszerrel helyezhetők el a lapon.

tk exe

 

Megrendelhető fényképes naptár készítése

A második egy online naptár készítő, mellyel az elkészített naptárokat meg is rendelhetjük, elfogadható áron.

A saját fényképeinkből összeállított naptár igazán egyedi ajándék. Rajtunk múlik, milyen képeket használunk. Akár magunknak is csinálhatunk, hogy emlékezzünk a nagyszerű nyaralásra, a sítúrára vagy lássuk szeretteinket.

A www.internetprint.eu weboldal szolgáltatása ebben nyújt segítséget, nem szükséges külön naptár készítő program letöltése. A fényképes naptár készítés gyerekjáték az oldal használatával. A program használatát részletesen is bemutatjuk a Fényképes naptár készítése cikkünkben >>


fényképes naptár készítése

 

2. Naptár készítő program: Color Painter

Ezt a programot az Origó szoftverbázis-ról töltöttem le. 3 típusú, egyszerűbb naptárak készítésére alkalmas. Sajnos nekem lefagyott a naptár készítés közben, de lehet hogy másnak bejön. Hogy mégis akkor miért ajánlom? Mert annyira szerény a magyar nyelvű naptár készítő programok tábora :(

calendar painter

3. Naptár készítés Microsoft Publisher programmal

A legtöbb irodai és otthoni gépen is megtalálható a Microsoft Office csomagban a Microsoft Publisher, mellyel nagyon egyszerűen megoldható az egyedi fényképes naptár készítése.

Egy csomó előre beállított sablon közül választhatunk. Már a sablon választásakor adjuk meg jobb oldalt hogy melyik év melyik hónapjait szeretnénk szerkeszteni.

publisher naptár készítés

Miután megnyitotta a program a sablont, az alsó részen, számozott füleken tudunk a hónapok között váltani, és tetszés szerint kicserélhetjük az egyes hónapok képeit.

Ha nem tetszik a lap színe, kattintsunk rá duplán és úgy módosítsuk, de a színek változtatására egy gombnyomással is lehetőség van a bal oldali gyors menüben a Színsémák fül alatt. Ugyanitt változtathatók a betűtípusok, és lapméret, vagy akár a sablon, és a naptár beállításai is.

publisher naptár készítés 2


publisher