Naptár 2012

Ebben az összeállításban kész 2012 naptárakat mutatunk be, melyek némelyike egy gombnyomással letölthető, kinyomtatható, másik része online. Amennyiben inkább saját maga készítené el a naptárt, nézze meg a naptár készítő programokról szóló összeállításunkat itt, illetve pár konkrét naptár készítőt is bemutatunk egy másik cikkünkben itt.

 


egyedi naptár

1. Egyszerű éves naptár 2012, hold állásokkal, ünnepekkel

A 2012 -évre beállított naptárt egyszerűen csak nyomtassuk ki innen >> A naptár magyar nyelvű hónap és nap feliratokkal rendelkezik!

naptár 2012

2. Több féle kinyomtatható naptár 2012 évre

A Lakás 1x1 oldalról többféle (havi naptár, éves naptár, tennivaló lista naptárral) naptár is letölthető pdf formátumban, és egy gombnyomással A4 lapra kinyomtatható.

Nyomtatható naptárak 2012 >>

naptár 2012

3. Online testre szabható névnap naptár 2012 évre

Calendar.sk - Különlegesség ez a többnyelvű, testre szabható honlap, ahol megtalálható az iskolai naptár, névnap naptár, menstruációs naptár stb... mind testre szabható dátumokkal, nyelvekkel, formátumokkal. Ha jól nyomozódtam, csak online verzió, de egy képlopóval az is könnyen kinyomtathatóvá tehető.

névnap naptár

4. Online holdnaptár 2012 térképes helyzet jelölővel

Ezzel a 2012-es naptárral a hold állását követhetjük nyomon pontosan a lakóhelyünkön!

holdnaptár

 

5. Fali naptár 2012

Készen kapható fali naptárakat rengeteg helyen vásárolhatunk, most csak ötletként egy internetes naptár webáruházat javasolunk, a Naptár Shop-ot.

fali naptár

 

6. Egyedi fényképes naptár 2012

Ha profibb kivitelű naptárat szeretnénk az otthon elkészíthető naptáraknál, akkor válasszuk például a Internetprint-et, ahol a saját fényképeinkből készíthetünk egy online programmal egyedi fényképes naptárt, méghozzá elfogadható áron. Az online naptár készítő használatáról részletes útmutató itt >>

internetprint

 

7. Naptár készítés, naptár készítő programok

Mint ahogy a bevezetőben is már említettünk a honlapon további ismertetők találhatók az otthoni naptár készítés és a naptár készítő program témakörben.