Fényképes naptár készítése

fényképes naptár

A saját fényképeinkből összeállított naptár igazán egyedi ajándék lehet. Rajtunk múlik, milyen képeket használunk. Akár magunknak is csinálhatunk, hogy emlékezzünk a nagyszerű nyaralásra, a sítúrára vagy lássuk szeretteinket.

A www.internetprint.eu weboldal szolgáltatása ebben nyújt segítséget, nem szükséges külön naptár készítő program. A fényképes naptár készítés gyerekjáték az oldal használatával.

fényképes naptár készítése

 

Az oldal megnyitásakor a főoldalt láthatjuk, ahol a többféle termék közül rákattintunk a Fényképes naptár készítés linkre. Itt kiválaszthatjuk, hogy milyen típust szeretnénk rendelni: Falinaptár (A3-as vagy A4-es méret)  vagy Asztali naptár. A típust később is megváltoztathatjuk. Egy A4-es (14×20cm) falinaptár 3290 Ft-ba kerül, az A3-as méret (29×40cm) 3990 Ft-ba, míg egy asztali naptár (30×13 cm) ára 2990 Ft. Több darabnál jelentős kedvezmény, 2db-tól ingyenes a szállítás.

 

naptár készítés

 

A Szerkeszt gomb megnyomása után a hónapokat és egyéb beállításokat mutató szerkesztő felületre jutunk.

 

fényképes naptár készítés2

 

A hónapokat a kis füleken tudjuk kiválasztani és mindegyikhez a „Kép feltöltése” gombbal választhatunk képet a számítógépünkről.

 

 

A rendszer bármekkora képméretet elfogad (jpg, jpeg vagy png kiterjesztésű lehet), de ajánlott a minimum 1600×1200-as felbontás (3 megapixel). A fülek alatt beállítható a háttérszín és a háttérkép.

 

fényképes naptár

 

Lehetőség van megvágni illetve elforgatni a képünket, ha nem pont olyan, mint amilyennek szeretnénk.

 

kép vágása

 

A naptár beállításai dobozban megadhatjuk, hogy melyik év melyik hónapjától kérjük (mindenképpen 1 éves időtartam) illetve módosíthatjuk a kivitelt (falinaptár vagy asztali naptár), ünnepeket, névnapokat, holdfázist kapcsolhatjuk be illetve ki. Emellett saját fontos eseményeket is felvihetünk. Válasszuk ki a darabszámot (minél több, annál olcsóbb, 2db-tól ingyenes a szállítás), ha rendelkezünk kedvezménykóddal, azt is adjuk meg. (Most kedvezménykódhoz juthat a Facebook-on: http://www.facebook.com/nevjegy?sk=app_7146470109, mellyel értékes nyereményeket nyerhet).

 

naptár

 

A Készen vagyok, megrendelem gombra kattintva megrendelés előtt átnézheti a naptárt, visszaléphet, ha módosítani szeretné. Ha minden rendben, akkor egy email címre és egy teljes névre lesz szükség (ezek a regisztrációs adatok, melyet később is felhasználhatunk a rendelésünkhöz. Telefon nem kötelező, de hasznos). Ez alatt kiválaszthatja a fizetési és szállítási módot (Utánvét, személyes átvétel, készpénz, átutalás, Paypal). A továbbiakban pedig a szállítási és számlázási információkat adhatjuk meg.

 

megrendelés

Link: www.internetprint.eu