Ingyenes számlázó programok

Az ingyenes számlázó programok ugyanúgy teljes értékűen használhatók, mint fizetős társaik. Általában kisebb cégek igényeinek bőven megfelelnek.Számadó 13 számlázó free

A Számadó KV fejlesztése. "Használd ahogy van" típusú program, azaz a a fejlesztő cég nem vállal utólagos fejlesztést, javítást. A honlapról letölthető változat mindig az aktuális jogszabályoknak felel meg, és a következő jogszabálymódosításig használható. A névre szóló APEH-nyilatkozathoz regisztrálni kell a felhasználónak. A Win 9.x, NT, ME, 2000 és XP operációs rendszereken fut. A program egy egyszerű számlázóprogram, mely készpénzhizetéshez, átutaláshoz egyarán állít ki számlát, valamint helyettesítő számlák készítésére is alkalmas. A lényeges adatokat (partneradatok, cikktörzs, egységár) tárolja.

Clear Admin számlázó program

Egyszerű, jól kezelhető számlázóprogram. Megadható ÁFA-kulcsok, fordított adózás, partnerek, termékek adatainak mentése, tömeges nyomtatás, 5 forintos kerekítés, választható számlakép: mindezt tudja az ingyenes alap program. Kiegészítők, extra szolgáltatások (pl. idegennyelvű és devizás számlázás) vásárolhatók hozzá. Futtatható a Win 9.x, NT, ME, 2000, XP és Vista operációs rendszereken. Telepítés után regisztrálni kell.

 

Pálfalvi István számlázó szoftverei

Pálfi Istvánnak három számlázó szoftvere is van, mindhárom a Win 9.x, NT, ME, 2000, XP operációs rendszereken fut. Az egyik egy egyszerű, ingyenes számlázó program. A másik egy számlázóprogrammal egybekötött pénztárprogram, mely a számlázás mellett pénztárkezelést is végez: összesíti a be- és kinenő számlákat, ÁFA-miutatást végez stb. A harmadik változat a számlázás mellett az árukészletet tartja nyilván, és kíséri figylemmel mozgását, tehát egy  számlázó-raktárkezelõ szoftver.

Számlázórendszer.hu

Az E-talon Kft. az üzemeltetője a https://szamlazorendszer.hu/ internetes szoftvernek. A program elsősorban egy interneten elérhető osztott üzleti alkalmazás, de alkalmazható a hagyományos papíralapú számlázáshoz is. A program nyilvántart termékcsoportokat, termékeket és partneradatokat is.

Számlacenter.hu

A Számlacenter is egy online számlázó program, használatához nem kell semmit letölteni, regisztráció után használható.  Az üzemeltetője a Médiacenter Kft. nyilatkozatot is tett közzé a honlapon, hogy az Apeh szabályoknak mindenben megfelel.